Ja paljon mitään ei olla tehty.. Viime viikolla jopa muutaman kerran sain aikaiseksi ottaa tottista ihan sisätiloissa, Domukselle etupäässä kaukokäskyjä ja Ripsulle vähän kaikenlaista pientä.. Ihan kivasi poitsut menivät, intoa ainakin riitti.. Nyt pitäisi lähteä torstaina tottistelemaan Jennin kanssa, eli suomennettuna sitä saa taas hävetä silmät päästään... ;)

Tänään saatiin positiivista palautetta.. Minnan isä oli ihmetellyt kenen koiruuksia ovat tummempi ja vaaleampi labbis, ovat kuulemma hyvin koulutetun oloisia (meidän lenkkireitti menee hänen työpaikkansa ohi) ja nyt olen liidellyt sitten koko päivän taivaissa tämän johdosta.. Piti nyt heti blogiinkin asia mainita, näin kun ei kovin usein pääse tapahtumaan.....

Tosin tänään olin jopa sitä mieltä itsekin lenkillä, että voisi tästä jotakin tulla, kun ohiteltiin parikin koiraa peräkkäin ja Ripsu ei haukkunut pätkääkään, vaikka vastaantulijat niin tekivätkin.. Ensinämmäisen koiran kohdalta mentiin tosin tieltä pois ja tehtiin pieniä tottishommia ja toinen meni sitten kuin vettä vaan.. On mukava huomata, että ollaan edistytty.. :) Tässä toisen koiran ohituksessa meinasin kyllä itse munata aika lailla, hihnat kun olivat yhdessä kädessä ja ohi päästyäni aloin niitä selvittelemään, vahingossa tiputtaen Rion hihnan.. Koiruus suuntasi tietenkin kohti juuri ohittamaamme koirakkoa, mutta tuli heti kutsusta luokse, ja saikin kunnon kehut.. Hieno Rio, tyhmä minä..

Nome-touhuiluja pitäisi kovastikin treenata jo ihan kotosalla, tuli niin huono omatunto kun lueskelin Heidin blogia ja kuulemma ovat sitä tehneetkin.. Rio kun  tarvitsisi paljon palautustreeniä, mutta jostain syystä ei ole oikein inspiroinut.. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni tälläkin saralla.. Noh, viimeksi yhteistreeneissä Rio toi jo paremmin luokse damit, eikä tiputellut taikka leikkinyt niillä.. Harmi, että Heidin neitit on kennelyskässä, nyt olisi jo mukava päästä nomeilemaan..  

Toivottavasti nyt saisin itsestäni enemmän irti, niin tulisi enemmän kirjoiteltavaakin.. Täytyy tosin näin puolustuksena todeta, että lenkkeilty me ainakin ollaan ja poitsut ovat päässeet leikkimään muiden koiruuksien kanssa.. :)