Ja niin se aika on taas humpasahtanut eteenpäin, ja jouluaattokin tuli juhlittua.. Tottakai itse sain flunssan poikasen heti kun olisi muutama päivä vapaata, ja yritänkin nyt epätoivoisesti toipua, jotta päästäisiin huomenna yhteishakutreeneihin Nivalan suunnille.. Koiruudet onneksi väsähtivät aaton juhlinnasta ja hulinoista ja leikkivät kuollutta tuossa jaloissa.. Kieltämättä itselläkin on aikas kuollut olo..

Eilen pyörähdettiin kimppalenkillä, Domus sai olla vanha ja viisas (tai no, näyttää oman versionsa siitä.. ;) ) ja Koda sai taas mielinmäärin kiusata Ripsua, vai olikohan se toisin päin.... Illalla sitten mentiin vanhemmilleni viettämään iltaa, ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita syntyi taas viiden koiran ollessa koolla.. Kinkkua, ja kalaa, ja laatikoita yms kuului koiruuksienkin aattoateriaan.. Pitihän sitä vähän kokeilla, mikä maistuu, ja Luka oli ainut Tessen ohella joka ei syönyt tilliä.. ;)

Viime lauantaina käytiin Jennin kanssa tokoilemassa, ja nyt olin oikein tyytyväinen koiruuksiin ja välillä jopa itseeni.. Domuksen kanssa harjoiteltiin seuraamisessa lähtöjä sekä oikealle käännöksiä, ja kontakti näytti nyt paremmalta.. Paikallamakuu meni oikein hyvin, vinkumista ei kuulunut yhtään.. Lisäksi naksuteltiin, ja se ei oikein mennyt perille asti... Mutta ehkä se tästä.. Rio seurasi viimein suorassa, jopa vähän kauempana patterista, mikä oli huikea edistysaskel meille.. Luoksetuloista ei vauhtia puuttunut, ja mäkin pääsin makoilemaan vauhtiluoksetulon päätteeksi lattialle.. :) Hyppy meni hyvin ja nyt olin jopa oikein tyytyväinen paikallamakuuseen, kun itse malttoi.. Jenni onneksi osaa vääntää rautalangasta mun tekemät virheet, niin jotain menee perillekin... ;) Tottistreenien jälkeen mentiinkin Jenniinan ja koiruuksien kanssa pitkälle metsälenkille, ja mukavaa oli.. Jostain syystä meille maistui uni illalla..:)

Mutta näemmä tämä flunssan aiheuttama päänsärky ei tykkää koneella olosta, joten taitaa ola syytä mennä juomaan kuumaa ja ottaa mukavasti lämmittävät koiraotukset kainaloon, ja odottaa sohvan pohjalla parempaa oloa..