Ja kuten tunnettua on, niin välillä kaikki tapahtuu multa vähän hitaammin.. Kuten että nyt havahduin siihen ajatukseen, että vuosi on tosissaan mennyt ja tulevaankin pitäisi tehdä jotain suunnitelmia koiruuksien ja mun päänmenoksi.. Onneksi sentään ei olla kuin puolessa välissä tammikuuta, niin meikeläinenkin kerkiää vielä mukaan.. ;)

Mutta ensiksi hivenen pohdiskelua ja saldoa viime vuodelta.. Ensimmäiseksi mieleen tulee tietysti Rio, pikkupuikkonokka,  joka tuli ilahduttamaan meitä läsnäolollaan.. Kauan ja hartaasti odotettu perheenlisäys, aivan ihana ja mahtava otus.. Ripsun kanssa ollaankin keretty opettelemaan ja tekemään kaikenlaista, ja on ollut aivan ihana seurata sen kasvua ja kehitystä (varsinkin sisäsiistiksi oppimisen jälkeen.... ;) ). Nyt tuossa vieressä kuorsaavaa otusta on vaikea mieltää samaksi pieneksi keltaiseksi pennuksi, joka tukki väen vängällä mun niskaan nukkumaan hakumatkalla, mutta sama aina yhtä iloinen ja valmis luonne on säilynyt, samoin läheisyydenkaipuu ja taipumus märkiin pusuihin. Kiitoksia vielä kerran kasvattajallamme Maijalle, joka luotti Rion meidän hoiviimme!!

Domuksenkin kanssa ollaan keritty tehdä kaikenlaista, vaikkakin kieltämättä kevään ja alkukesän treenailuja verotti muutto, oman kodin etsiminen, uusi pentu ja työpaikan vaihdos. Luonnetesti oli koko vuoden parasta saldoa, pisteitä toimme mukanamme +221. Pk-jäljellä startattiin kahdesti, tulos tuli ja samaten tunnus JK3, mutta ei sitä ykköstä. Tottis ei kerta kaikkiaan toiminut. Pk-haun osalta saldona oli yksi keskeytetty avoimen luokan kisa, Domus ei ollut oma itsensä ja ilmeisesti juuri silloin loukkasi etutassunsa ja selkänsä, joten syykin oli selvä. Toko-puolella startattiin avoimessa, mutta tuttuun tapaan tuotiin kolmostulos. Yksiin näyttelyihin oltiin ilmoittauduttu, mutta siinä muuton keskellä rekisteripaperit ja rokotustodistus päättivät piileskellä, joten osallistumaan asti ei päästy. Eli vuosi olisi voinut mennä siis huomattavasti paremmin, kun sitä näin jälkikäteen katsoo. Niin, tulihan Domus isukiksikin, kahden pentueen verran!! Se oli hienoa se.. :) 

Joten ensi vuodelle siis jää paljon parannettavaa, ja ainakin nyt alkuvuoden ja viime vuoden lopun ajan ollaankin treenailtu ahkerasti!! Ja tuloksiahan sitä aina toivoisi:

Domus

  • Tietenkin kauden päätavoitteena keikkuu edes se yksi ykköstulos pk-jäljen voittajaluokasta, kaksikin olisi hieno juttu!!
  • HK2, nyt ollaan haettu yksi keskeytys ja kertaalleen tehty niin huono tottis että ollaan jääty ilman tulosta.. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo, toivottavasti ahkera tottistelu tuottaa tulosta..
  • Varovaisesti kiinnostaisi myös kokeilla pk-etsintäkoetta, sen saralta aika näyttää miten käy.
  • Tokon puolelta kevään aikana olisi saalistaa se ykköstulos avoimesta, ja jos oikein hyvin käy, niin TK2 olisi oikein hieno asia. Syksyä päin mentäessä voitaisiin myös alkaa opettelemaan voittaja-luokan liikkeitä.
  • Muutamassa näyttelyssä olisi tarkoitus pyörähtää.

Rio

  • Nomepuolelta tarkoitus olisi startata Pirkan dameissa ja sitten tietenkin taipparit toivon mukaan läpäisemme. 
  • Tokossa alokasluokan ykköstulos ja kenties myös syksyn aikoihin avoimen luokan korkkaus
  • BH-koe joko ensi syksynä taikka seuraavana keväänä, sen saralta ei turhaa kiirettä pidetä
  • Lisäksi olisi tarkoitus treenailla jälkeä ja hakua, sekä kenties hivenen verran agilityäkin
  • Muutamassa näyttelyssä pyörähtäminen

Elikkäs ensi vuodelle riittäisi näemmä tavoitteita reippaammanlaisesti!! Täytynee ostaa iso kalenteri.....