No, käytiin toteamassa, etteivät meidän poitsut ainaskaan.. ;) Domuksen tuomisina Raahesta oli EH ja Ripsukka sai H:n.. Sinällänsä arvostelut olivat erittäin hyviä ja koiruudet käyttäytyivät hyvin, Ripsu suorastaan erinomaisesti, siellä erittäin pienessä näyttelypaikassa. Molemmat myös seisoivat ja juoksivat hyvin. Ainoastaan Domuksen sisääntulot ja poistumiset näyttelytilasta olivat aikas vauhdikkaita, muuten se lähinnä pörisi tyytyväisyydestä päästyään vuorostaan sisälle ja oleskelemaan mun syliini. Äiteen pikku possukka.. <3 Rio keskittyi hyvin ja heiluteli häntäänsä sekä pisti pötkölle, sen koiran kanssa on kyllä ilo olla kaikkialla. Läheltä ohittavat koirat saivat lähinnä osakseen iloista hännän heilutusta, kun tosiaan tilan ahtaudesta johtuen jouduttiin olemaan osittain kulkuväylällä. Onneksi halli tyhjeni junioriurosten jälkeen ja saatiin Domuksen kanssa hitusen rauhallisempi paikka.

Sitten tällaista arviointia sai Rio osakseen: "11 months. Very young boy to look at. Good head. That need to be more masculiar. Good eye color. Exc neck. Good topline. Very short upper arm. Needs more forechest. Good bone. Very good rear angulation., not in the best coat. Ecx. movement, but needs more time overall." Tuomari tulikin sitten selittämään, että Rio tosiaan on oikein lupaavan näköinen, mutta vielä sen kehitys on täysin kesken. Minua hymyilytti myös hänen kommenttinsa kehäsihteerille, kun hän oli käynyt tutkimassa koiran ja olin juoksuttanut sitä, sillä se kuului: Good behavior.

Domuksen arvostelu oli sitten tällainen: "4 years. Nice dog in very good cond. Good head, nice eye color. Good, strong neck&good toplinen&tailset. Nice body, would have a bit more forechest. Good bone&feet. Little straight upper arm. Good rear ang. Good coat quality. Exc. movement, a little wide on the front. Exc. temperament." Ja tosiaan EH KÄK3 oli Domuksen sijoitus, ja tuomari tuli vielä sanomaan meille, että tarvitsisi vähän ja sitten pyöriteli käsiä koiran yläpuolella, eli oletin hänen tarkoittavan massaa.

Eli tulipas tehtyä reissu, ja täytyy myöntää, että meillä Jennin kanssa oli oikein mukavaa, kerrankin sai rauhassa jutella ja myös syödä erittäin hyvin.... Syöminenhän se reissatessa tärkeintä on.. ;) Mutta hivenen jäi mietityttämään se, miksei 11 kk:n ikäinen pentu saa junioriluokassa olla kesken kehityksen, sillä pentuhan se nimenomaan on ja sellaisena tulisi arvostella??? Ei sillä, enhän minä näyttelykoiraa todellakaan kummastakaan ole havitellut, kyllä se pääkopan sisältö on niin paljon tärkeämpää harrastuksia ajatellen. :)